Meer resultaten voor Werk

Werk
Werk Belgium.be.
Gezondheid en welzijn. Welzijn op het werk. Veiligheid op het werk. Pesterijen en ongewenst gedrag. Werkloosheid en deeltijdse arbeid. Werkloosheid met bedrijfstoeslag. Pensioen en einde loopbaan. Eigen zaak oprichten. Komen werken in Belgiƫ. Vrij verkeer van werknemers. Werken als zelfstandige.
werk EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Niemand verwoordt zijn bezorgdheid hierover met evenveel verve als de Nederlandse neuropsycholoog Erik Scherder. Waarom je hond meenemen naar het werk een goed idee is. Enkele eenvoudige maatregelen kunnen ervoor zorgen dat werknemers zich beter voelen en beter gaan presteren.
Bescherming op het werk.
Is ander werk in de onderneming onmogelijk, dan heeft ze recht op een uitkering wegens arbeidsongeschiktheid ten laste van het ziekenfonds profylactisch verlof. Om dit te verkrijgen heeft het ziekenfonds een bewijs van arbeidsongeschiktheid nodig van de bedrijfsarts en een verklaring van de werkgever waaruit blijkt dat het onmogelijk is om de werkneemster ander werk te geven binnen de onderneming.
Kanal laat 10 Brusselse kunstenaars werk maken voor toekomstige collectie VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Kanal laat 10 Brusselse kunstenaars werk maken voor toekomstige collectie. Kanal, het nieuwe museum voor moderne kunst in Brussel, laat 10 kunstenaars uit de hoofdstad een werk maken voor hun toekomstige collectie. Het doel is de kunstcreatie in Brussel te ondersteunen en een aanzet te geven voor de toekomstige collectie van het Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst.
Werk met Zin Coaching voor individuen en organisaties.
Vanuit onze ervaring in het begeleiden van duizenden personen, krijgen wij dagelijks een beeld van wat er leeft op de werkvloer. Zo weten we wat werkt om mensen met zin aan het werk te laten gaan, en wat niet werkt.
Werkbaar Werk SERV.
De info, tools en praktijken geven je inzicht en inspiratie om effectief te werken aan werkbaar werk. Werkbaar werk betekent ook dat je een evenwicht vindt tussen je werk en je leven buiten het werk, gezin, je vrienden en familie, je hobbys.
Werk werkloosheid Burger.
Zelfstandigen kunnen in mindere mate gebruik maken van deze verlofmogelijkheden. Aangezien zij niet onder het gezag van een werkgever staan, worden ze geacht hun werk zelf te organiseren naargelang hen dit past. Zij storten ook zelf hun socialezekerheidsbijdragen aan een socialeverzekeringsfonds naar keuze.
Werken werkt niet De Standaard. close. facebook. gplus. next. prev. twitter. video. close. facebook. gplus. next. prev. twitter. video.
Deze waanzin is de liefde voor de arbeid, de morbide hartstocht voor het werk, doorgedreven tot aan de uitputting van de levenskrachten van het individu en zijn nageslacht. We hebben de gewonnen tijd altijd omgezet in nog meer werk en nog meer consumptie.
werk Nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Zo ziet het veeleisende werkschema van Elon Musk eruit: geen ontbijt, amper e-mails en meer dan 85 uur werk per week. Zo komt het verbod op torrentsites een stap dichterbij. Een Oscar voor een game? Ja, maar liever niet voor deze.
Thuis van wacht zijn telt als werk.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Dat een brandweerman van wacht is thuis, geldt wel degelijk als arbeidstijd, vindt het Europees Hof van Justitie. Wie van thuis uit wachtdiensten doet voor het werk, mag die uren aanrekenen als arbeidstijd als hij in korte tijd op het werk moet kunnen zijn.
Werk dat werkt RCA.
twitter facebook linkedin. Werk dat werkt. Ons werk moet voldoen aan een hoge standaard en vele criteria. Maar het belangrijkste is dat het werkt. Wij werken tot het werkt. Positionering corporate communicatie PR employer branding. Online awareness campagne. Creatieve campagne voor Moederdag.
Open Vld Open Vlaamse Liberalen en Democraten.
Economie, Financiƫn, Staatshervorming, Werk. Open Vld-voorzitter Alexander de Croo maakt zich zorgen over het huidige discours in de Wetstraat. De noodzakelijke budgettaire inspanningen worden geminimaliseerd, belastingverhoging wordt gecamoufleerd als besparing en structurele hervormingen worden verdacht gemaakt. Hoog tijd voor wat goede.

Contacteer ons