Meer resultaten voor Werk

Werk
Werk werkloosheid Burger.
Zelfstandigen kunnen in mindere mate gebruik maken van deze verlofmogelijkheden. Aangezien zij niet onder het gezag van een werkgever staan, worden ze geacht hun werk zelf te organiseren naargelang hen dit past. Zij storten ook zelf hun socialezekerheidsbijdragen aan een socialeverzekeringsfonds naar keuze.
Werk Belgium.be.
Gezondheid en welzijn. Welzijn op het werk. Veiligheid op het werk. Pesterijen en ongewenst gedrag. Werkloosheid en deeltijdse arbeid. Werkloosheid met bedrijfstoeslag. Pensioen en einde loopbaan. Eigen zaak oprichten. Komen werken in België. Vrij verkeer van werknemers. Werken als zelfstandige.
Actieplan werkbaar werk SERV. LinkedIn. Twitter. LinkedIn. Twitter. RSS.
Actieplan werkbaar werk. Actieplan werkbaar werk. 6 november 2017. Samen een versnelling hoger voor werkbaar werk. Als antwoord op de tegenvallende werkbaarheidscijfers voor werknemers en zelfstandige ondernemers, zetten de Vlaamse sociale partners samen hun schouders onder een actieplan werkbaar werk.
Op het werk.
Je kan ook vragen stellen aan je regioverpleegkundige over hoe je in jouw situatie je terugkeer naar het werk het beste kan plannen. Zijn werk en gezin moeilijk te combineren, dan kan deeltijds werken of langer thuis blijven een oplossing bieden.
Werk Groen.
Groen wil niet alleen meer jobs, maar ook betere jobs. Een goede job is een job op maat, met oog voor de mens achter de werknemer en een balans tussen werk en privé. Wie moeilijk werk vindt, krijgt begeleiding bij de zoektocht.
Werk De Standaard.
Een lagere opleiding en een ongezonde levensstijl spelen een. Arbeidsmarkt, Werk, Werkbaar Werk. 21/05/2018 Dit is stress op het werk en zo kom je er vanaf. Bouma sprak voor NRC Handelsblad met de baas van een groot techblog die afgelopen maand veel stress had.
Deeltijds werk Statbel.
voor werk in loondienst of als zelfstandige beschikbaar waren binnen twee weken na de referentieweek c actief werk zochten, d.w.z. gedurende de laatste vier weken met inbegrip van de referentieweek gerichte stappen hadden ondernomen om werk in loondienst of als zelfstandige te zoeken, of die werk hadden gevonden en binnen ten hoogste drie maanden zouden beginnen te werken.
10 makkelijke anti-stress tips voor op je werk Jobat.be.
Ja, ik aanvaard de voorwaarden Nee, ik lees verder met beperkte functionaliteit. Voor werkgevers Aanmelden. 10 makkelijke anti-stress tips voor op je werk. Ga je soms met tegenzin naar het werk? En kom je s avonds uitgeput en futloos thuis?
Werkbaar Werk SERV.
De info, tools en praktijken geven je inzicht en inspiratie om effectief te werken aan werkbaar werk. Werkbaar werk betekent ook dat je een evenwicht vindt tussen je werk en je leven buiten het werk, gezin, je vrienden en familie, je hobbys.
Werk VAD.
Niemand verliest daarom graag zijn werk. Daardoor kan de werkcontext helpen om medewerkers met alcohol of drugproblemen aan te sporen om hun gedrag te veranderen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws over alcohol en drugs op het werk.
werk Nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus.
07 september 2007 1116.: 1 op 3 verveelt zich op het werk, 1 op 3 heeft te veel werk. Een op de drie Europeanen voelt zich erg onderbenut op het werk. Anderzijds heeft 20 procent dan weer veel te veel werk.
Werk en zorgdecreet Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.
Decreet houdende de werk en zorgtrajecten. Besluit van de Vlaamse Regering BVR houdende de werk en zorgtrajecten. Nota Vlaamse Regering bij de goedkeuring van het BVR houdende de werk en zorgtrajecten. Nota Vlaamse Regering met artikelsgewijze toelichting bij het BVR houdende de werk en zorgtrajecten.

Contacteer ons