Op zoek naar functie?

functie
Functie 0 definities.
Alle woorden A-Z. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
wat is de functie van testosteron? alles over seks.
Wat is de functie van testosteron? Wat is de functie van testosteron? Testosteron vervult verschillende functies in ons lichaam. Bij de ontwikkeling van het embryo zorgt testosteron voor de ontwikkeling van de mannelijke primaire geslachtskenmerken onder ander de uitwendige geslachtsorganen.
Eerste vrouw legt functie neer na beschuldiging van seksuele intimidatie buitenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Deel op Whats app. Het is voor zover bekend de eerste keer dat een vrouw haar functie moet neerleggen na beschuldigingen van seksueel wangedrag. Het begon toen de krant de Kansas City Star haar vroeg naar een rechtszaak uit 2005.
Functie zijn van / afhankelijk zijn van.
Nee, functie zijn van is geen standaardtaal. Standaardtaal zijn onder meer afhankelijk zijn van, afhangen van en in verhouding staan tot. De uitdrukking functie zijn van komt soms voor in Belgische ambtelijke teksten en in wetenschappelijk taalgebruik, maar is geen standaardtaal.
Hoeveel verdien je in een administratieve functie? vacature.com Geld HLN.
Eens je dat hebt, kan je gebruik maken van de handige bruto-nettoloon calculator om te zien hoeveel je netto gaat overhouden van de brutobedragen die meestal vermeld worden. Bovenop je loon kan je in een administratieve functie ook rekenen op heel wat extralegale voordelen.
Functie van de slaap CM.
Home Gezond leven Leefgewoonten Slapen Wat is slapen? Functie van de slaap. Waarom je slaapt en op welke manier je er baat bij hebt, blijft deels een raadsel. Vooral omdat slapen vanuit onze evolutie gezien niet zonder gevaar is. Tijdens je slaap ben je namelijk veel kwetsbaarder en deels afgesloten van de buitenwereld.
Synoniemen van functie; ander woord voor functie synoniemen.net.
aard, aspect, dimensie, eigenschap, functie, geaardheid, gesteldheid, kwaliteit, staat baan zn.: aanstelling, betrekking, functie, job, plaats, post, stiel, werk, werkkring plaats zn.: ambt, arbeidsplaats, baan, betrekking, functie, job, post, rang, stand werkzaamheid zn.: activiteit, arbeid, bezigheid, functie, verrichting taak zn.:
in functie van taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In de volgende figuur is de versnelling uitgetekend in functie van / als functie van de tijd. In alle andere betekenissen is in functie van standaardtaal in Belgiƫ. In functie van is een wat vage voorzetseluitdrukking die vooral in geschreven taal gebruikt wordt.
in functie van Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
in functie van. in" functie van" vertalen Engels. in" functie van" in het Engels. in functie van vz. as a function of. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. NL in functie van. in functie van. as a function of vz.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: functie. f u nctie de; v; meervoud: functies 1 ambt, taak, beroep: een leidinggevende functie 2 werking: de functie van de maag 3 wiskunde grootheid die in haar veranderlijkheid afhangt van een of meer andere.
Functie in van.
bij functie Belg in functie 2 van afhankelijk van, gelet op, in het licht van, met het oog op, op grond van. bij functie 5 ZN: in van op grond van, afhankelijk van, in verband met, in verhouding tot, in het kader van enz.
Functie en werking van de nieren UZ Leuven.
Ziekten, behandelingen en onderzoeken. Opname en bezoek. U bevindt zich hier. Home Diensten, centra en eenheden Nefrologie Behandelingen Nierdialyse Functies van de nieren. Functie en werking van de nieren. Op deze pagina. Waar liggen de nieren? Waarvoor dienen de nieren?

Contacteer ons