Resultaten voor vacature vertegenwoordiger

vacature vertegenwoordiger
Vacature Technisch commercieel vertegenwoordiger Mevoco.
Solliciteer dan door op onderstaande knop Solliciteer te klikken. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34. Heistraat 90, 9100 Sint-Niklaas. Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder. Het Veer is een holding van bedrijven actief in vijf verschillende sectoren: middenspanning, poedercoating, beton, ERP-software en real estate. Voor onze twee dochterondernemingen in de poederlaksector, Laramno en Lakkerij Vandereyt, zijn we op zoek naar een technisch commercieel vertegenwoordiger.
Vacature VERTEGENWOORDIGER Vlaanderen.
Als vertegenwoordiger is het jouw belangrijkste opdracht om prospecten, die hoofdzakelijk bestaan uit installateurs, constructeurs, aannemers, architecten en bouwspecialisten te bezoeken. Je bestudeert de markt en verzekert de verdere groei van jouw zakencijfer door het rigoureus bezoeken van de bestaande klanten en voornamelijk prospecten in jouw regio.
Sales buitendienst / Vertegenwoordiger Jobs Jobat.be.
Vb: marketing manager. 418 jobs die voldoen aan.: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger. Vacatures Sales buitendienst / Vertegenwoordiger: 418 jobs. Verfijn Jouw zoekcriteria.: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger. Ontvang nieuwe Sales buitendienst / Vertegenwoordiger jobs meteen in je mailbox. Stuur mij jobs.
vacature Technisch-Commercieel Afgevaardigde Vertegenwoordiger AgriFoodMatch Belgiƫ / Belgique.
Interesse in Technisch-Commercieel Afgevaardigde Vertegenwoordiger? Stuur dan uw CV en motivatiebrief aan.: Website Fullwood nv. Print Terug Solliciteer E-mail deze vacature. Commercie, Inkoop, Verkoop. Communicatie, PR, Marketing. Kwaliteit, Arbo, Milieu. vacatures gepubliceerd vandaag. vacatures gepubliceerd in de afgelopen drie dagen.
Vacature Technisch Vertegenwoordiger regio Limburg Lakkerij Vandereyt.
over LAKKERIJ VANDEREYT. Vacature Technisch Vertegenwoordiger regio Limburg. Je volgt de bestaande klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand verder uit. Je doorloopt het volledige verkooptraject zelfstandig: van prospectie, demonstratie, technische uitleg, onderhandelingen, offertes opmaken, offertes opvolgen, het afsluitingsgesprek tot en met de naverkoop.
Vacature Vertegenwoordiger varkenshouderij Agrifoodcareer.
Accountmanager new business. Dit ga jij doen als varkens vertegenwoordiger. Als varkens vertegenwoordiger ben je de onmisbare schakel tussen praktijk en varkensbedrijf. Uiteraard ben je nauw met de praktijk verbonden, en zult je geregeld in de varkensstal samen met de varkenshouder ook praktisch bezig zijn.
Vacature: VERTEGENWOORDIGER MULTI CARD Retail / Out of Home bij CPM Belgium OnlySalesJob.be.
Als vertegenwoordiger van de verschillende A merken van onze klanten, maximaliseer je de globale ontwikkeling van de verkopen binnen jouw regio in de Out of Home sector F2-F3. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en voor de opvolging van promotieactiviteiten in de winkel.
Vacatures Vertegenwoordiger bouwmaterialen Sales Talents.
Heb je interesse in technische producten? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Als vertegenwoordiger ben je sterk in het uitbouwen van lange termijnrelaties en het beheren van bestaande relaties.; Je spot ook nieuwe opportuniteiten en houdt de markt in de gaten.;
Vacature Vertegenwoordiger Monster.
Ontvang Vertegenwoordiger vacatures zodra ze online staan. We sturen je snel de nieuwste vacatures. Laat ons het werk voor je doen! Ons systeem zoekt automatisch naar vacatures die overeenkomen met je zoekopdracht en stuurt ze naar je e-mailadres. Vul je e-mailadres in" typebutton" titleE-mail" mij vacatures" valueE-mail" mij vacatures" classemailButtonModalPopup" btn-ghost" E-mail mij vacatures. Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monster en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monster. Plaats een vacature.
Vacature VERTEGENWOORDIGER RAMEN DEUREN MOTMANS en Partners.
Home Login Vacature VERTEGENWOORDIGER RAMEN DEUREN. VERTEGENWOORDIGER RAMEN DEUREN. Afwerkingsbedrijf Baens is een gevestigde waarde in de sector binnen en buitenschrijnwerk. Vanuit haar vestiging in Kinrooi realiseert Baens als familiebedrijf met 60 toegewijde medewerkers een jaaromzet van 12 miljoen euro.
Vertegenwoordiger-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Wij zijn op zoek naar een fulltime Commercieel vertegenwoordiger m/v voor de regio Noord Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord Holland. Primagaz 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Primagaz: Nederland Vacatures in Nederland. Vertegenwoordiger buitendienst B2B.
Vacature Technisch Vertegenwoordiger regio Limburg Het Veer.
Ningbo Deba Electric Ltd. Vacature Technisch Vertegenwoordiger regio Limburg. Je volgt de bestaande klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand verder uit. Je doorloopt het volledige verkooptraject zelfstandig: van prospectie, demonstratie, technische uitleg, onderhandelingen, offertes opmaken, offertes opvolgen, het afsluitingsgesprek tot en met de naverkoop.

Contacteer ons