Meer resultaten voor studenten werk

studenten werk
Studenten vacatures Uitzendbureau Bijbaan StudentenWerk.nl.
Schrijf je nu gratis in Werkgever? het uitzendbureau voor studenten. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende. Help de zakelijke klanten van Marktplaats met. Aan de slag als Junior Supply Chain Planner b. Dat kan parttime bij online. Wil jij de waakhond van de directeur zijn? Word klantadviseur voor Essent. Alle top vacatures. Alle vacatures per regio. Tijdelijk fulltime werk.
Studentenjobs: werken als jobstudent via Start People.
U bent hier.: Ik zoek werk. Werken bij sterke merken. Word onze collega. Loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Leeftijd en statuut. Weekendwerk, nachtwerk en overuren. Veiligheid en verboden taken. Digitale contracten e-contracting. Jobstudenten Start People. Werken én leren, zonder zorgen! Wil jij als student wat bijverdienen naast je studie? Start People helpt je aan een toffe studentenjob die in je uurrooster past en waarvoor administratief alles in orde is. Als nummer 2 op de Belgische uitzendmarkt is Start People namelijk ook gespecialiseerd in studentenwerk. Bij ons vind je een groot aantal studentenjobs waarbij je interessante ervaringen opdoet en ondertussen een flinke stuiver verdient. Studentenjob, hoe werkt het? Als student kan je gedurende 475 uren per kalenderjaar werken tegen een voordelig RSZ-tarief. Studenten mogen zowel tijdens het school of academiejaar als in de vakantieperiodes werken.
Studentenwerk enkele dagen per week Studentenjob Student.be.
Leg uit waarom je geïnteresseerd bent in deze job en hoe je achtergrond, interesses en persoonlijkheid je een geschikte kandidaat voor deze functie maken. Tip: deze brief wordt rechtstreeks naar het bedrijf gestuurd, dus zorg ervoor dat u deze aan deze specifieke taakomschrijving aanpast! Enkel studenten van het hoger onderwijs mogen solliciteren op deze vacature.
Werken als jobstudent VDAB.
Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Werken als jobstudent. Werken als jobstudent. Schrijf je in bij VDAB. Op zoek naar een studentenjob? Schrijf je in bij VDAB en publiceer je cv in onze cv-databank.
Studentenwerk-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Vdab 18 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Berchem. Lees meer over werken bij Radarwerk. STUDENTEN WEEKENDWERK M/V m/v. VIO Interim Gent. Studentenwerk voor enkele jaren. Voor een groeiende horecazaak, regio Lochristi, zoeken wij momenteel gemotiveerde studenten.
Studentenarbeid Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Bescherming op het werk. Buitenlandse studenten uit een land van de Europese Economische Ruimte. Buitenlandse studenten uit een land dat geen deel uitmaakt van de Europese Economische Ruimte. Studenten die tegen loon arbeidsprestaties verrichten voor rekening van een werkgever moeten dat doen in het kader van een overeenkomst voor tewerkstelling van studenten, conform aan de wet van 3 juli 1978 betreffende de arbeidsovereenkomsten.
Studentenwerk Vacature.com.
Naargelang de aard van de arbeidsprestatie gaat het om een arbeidsovereenkomst voor arbeiders, bedienden, handelsvertegenwoordigers of dienstboden. Specifieke bepalingen van de overeenkomst voor tewerkstelling van studenten zijn opgenomen in titel vii van de wet op de arbeidsovereenkomsten. Wie kan een studentenovereenkomst afsluiten?

Contacteer ons