Op zoek naar Vakantiewerk?

Vakantiewerk
Vakantiewerk.
Vul onderstaand formulier in zodat wij je met de beste bedrijven kunnen matchen. Indien het niet goed zichtbaar is, kan je het ook rechtstreeks hier invullen. This work by EESTEC Antwerp is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Vakantiewerkers.
ingezet tijdens de zomermaanden maar u kan ook solliciteren voor periodes daarbuiten. U vindt nog bijkomende diensteigen afspraken in de brochure. Departement Administratie: Binnen dit departement worden enkel studenten aangeworven tijdens de zomermaanden juli/augustus/september en de looptijd van het vakantiewerk bedraagt min.
Vakantiewerk! VDAB.
Ik heb nog nooit een vakantiejob gehad maar ik ben zeer gemotiveerd en enthousiast om mijn eerste baantje te krijgen. Ik kijk er erg naar uit om een grote verantwoordelijkheid op te nemen zoals een job. Leave this field blank.
Vakantiewerk kan het verschil maken op je CV.
Studeerde je bijvoorbeeld verpleegkunde, dan is het een pluspunt dat je vakantiewerk in een zieken of rusthuis was. Voor informatica studenten is het een verdienste als ze reeds occasioneel arbeid hebben geleverd in een computerwinkel of hun eerste websites hebben geschreven tijdens vakantiewerk of weekendwerk.
Vragen over vakantiewerk.
Vakantiewerk kan op de site van BASF Antwerpen en is de ideale manier om ervaring op te doen en een blik achter de schermen te werpen. Naast de productiebedrijven en diensten van BASF Antwerpen NV heb je ook de mogelijkheid tot vakantiewerk bij de partners op de Antwerpse site: BASF Coordination Center Comm.
CKG Vakantiewerk.
Home Werken opleiding Vakantiewerk. Je bent graag met kinderen bezig? Spelen en allerlei creatieve activiteiten met kinderen vind je super? En bovendien nog een extraatje bij je studentenbudget? Dan is werken als jobstudent in ons CKG misschien wel iets voor jou!
Vakantiewerk Van de Velde.
Voor de organisatie van het vakantiewerk werken wij samen met Randstad Interim. In de loop van de maand april hebben we een zicht op de mogelijke vakantiejobplaatsen en contacteert Randstad Interim jou als je in aanmerking komt voor een vakantiejob bij Van de Velde.
Vakantiewerk AZ Jan Portaels.
Alle praktische info voor uw consultatie, opname of verblijf en kwaliteitsvolle zorg. Werken bij AZJP Vakantiewerk. Ben je op zoek naar vakantiewerk: mail naar jobs@azjanportaels.be. van 14.00 tot 19.30 uur. van 14.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur.
Vakantiewerk JOBS MEDIALAAN.
Dit wil zeggen dat je dit jaar nog geen 475 uren gepresteerd hebt als jobstudent. Je competenties zijn overeenstemmend met de gevraagde kwalificaties van die specifieke functie. Hoe kan ik mij registreren voor vakantiewerk? Hoe kan je je kandidaat stellen voor vakantiewerk bij MEDIALAAN en hoe verloopt de selectieprocedure?
Aanvraag vakantiewerk ZNA.
Werken bij ZNA. Naar het ziekenhuis. Naar het ziekenhuis. Je moet min. 18 jaar zijn om vakantiewerk bij ZNA te kunnen doen. Werkt je vader of je moeder bij ZNA? Zo ja: wie? Info over vakantiewerk. Waar wil je werken?
Vakantiewerk Stage / Vakantiewerk Jobs.
Stage / Vakantiewerk. Meer over Servicemenu: Meer over Servicemenu. Waarom werken in het ASZ? Stage / Vakantiewerk. Vakantiewerk bij het ASZ. Ieder jaar werft het ASZ jobstudenten aan voor bepaalde afdelingen en dit voor de maanden juli, augustus en september.
ik studeer af, kan ik nog vakantiewerk doen? Randstad.
ik studeer af, kan ik nog vakantiewerk doen? Wie in juni of juli afstudeert of zijn of haar studie stopzet, kan tijdens de zomervakantie nog werken als student. Na die vakantieperiode, dus na 30 september, kan je niet meer werken als student.

Contacteer ons